FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Er der gratis parkering ved klinikken?

Ja, vi har gratis parkering ved klinikkens adresse:

Kirke Værløsevej 26A, 1. Sal, 3500, Værløse. Åbn i Google Maps.

Er der bad i klinikken?

Ja, vi har brusebad, som du kan benytte efter en tur i vores infrarøde saltsauna. Vi har hår/bodyshampoo og bodylotion fra Meraki. Det er ikke nødvendigt med bad efter vores andre behandlinger.

Kan jeg ombooke/aflyse min tid?

Ja, du kan selv aflyse og ombooke din tid online. Bookninger skal aflyses eller ombookes senest 24 timer forud for behandlingens start.

Ved udeblivelse forbeholder vi os retten til at trække et klip eller sende en faktura for enkeltprisen for den pågældende behandling. Hvis du er forhindret i at møde op til din behandling indenfor 24 timer, bedes du give os besked hurtigst muligt via reception@klinikgenstart.dk eller på tlf/SMS +45 93 93 78 01

Infrarød Saltsauna

Hvad skal jeg have på/med, når jeg skal i sauna?

Du bestemmer selv, hvor meget/hvor lidt tøj du har på i saunaen. Du må gerne medbringe din egen drikkedunk. Resten sørger vi for.

Hvordan foregår det, når jeg skal i sauna?

Du vil få udleveret en kurv med et saunakit bestående af håndklæde, badekåbe, stofklud, badetøfler og vand. Når vi har startet saunaen, lukker du døren og afklæder dig. Du har mulighed for at låse døren, Din behandling i saunaen varer 30 minutter.

Må jeg tage en ven/veninde med i sauna?

Ja, du må altid tage en ven/veninde med i sauna. Der kan max være 3 personer i vores sauna, men vi anbefaler at I kun er to. Det koster kun 100 kr ekstra at have en ven/veninde med.

Jeg vil gerne i bad, efter jeg har været i sauna - kan jeg det?

Ja, vi har brusebad, som du kan benytte efter en tur i vores infrarøde saltsauna. Vi har hår/bodyshampoo og bodylotion fra Meraki

Cryokammer

Hvad jeg skal jeg have på/med, når jeg skal i cryokammer?

Du skal have dit eget undertøj eller badetøj på i cryokammeret. Resten sørger vi for. Du behøver ikke at fjerne makeup før behandlingen. 

Hvordan foregår det, når jeg skal i cryokammer?

Du får udleveret en kurv med et cryokit bestående af sokker, tøfler og en badekåbe. Kurven tager du med dig til omklædningsrummet, hvor du tager dit normale tøj af og ifører dig sokker, tøfler og badekåbe. Når du har klædt om, fører vi dig til cryokammeret, hvor du får udleveret handsker, mundbind og pandebånd. Herefter kommer du ind i cryokammeret i 3 minutter ved minus 87 grader. En af vores medarbejdere vil under hele behandlingen være i rummet og sørge for din komfort. Efter behandlingen står der en kollagendrik klar til dig i venteværelset.

Hvordan føles en behandling?

Når du træder ind i vores cryokammer, vil det føles koldt men behageligt. Luften er tør, så du kan trække vejret helt normalt. Vores cryokammer er naturligt nedkølet ved hjælp af elektricitet, og er derfor sikkert og bevarer en konstant temperatur. Cryokammeret har en stor glasdør, så du kan kigge ud gennem hele behandlingen, og det er rummeligt med plads til 2 personer.

Du kan når som helst åbne døren til cryokammeret, hvis du ønsker at afslutte behandlingen før tiden er gået. Du vil opleve at du hurtigt får varmen igen, når du træder ud af cryokammeret med et fantastisk boost af adrenalin og energi.

Hvornår bør jeg ikke benytte mig af cryoterapi?

Cryoterapi er ikke farligt, men du bør ikke benytte dig af cryoterapi, hvis du er/har noget af følgende:

  • ubehandlet forhøjet blodtryk
  • hjerteanfald/hjerteflimmer indenfor de sidste 6 måneder
  • pacemaker
  • Raynauds sygdom
  • åbne sår
  • anfaldssygdomme
  • nuværende luftvejssygdomme (influenza, covid, feber, forkølelse)
  • gravid eller ammende
  • under 16 år gammel

Må jeg tage en ven/veninde med i cryokammeret?

Ja, du må altid tage en ven/veninde med i cryo. Der kan være 2 personer i vores cryokammer samtidig. Det koster kun 100 kr ekstra at have en ven/veninde med.

Hvor gammel skal man være for at komme i jeres cryokammer?

Vi har en aldersgrænse på minimum 16 år. Der er ikke nogen maksimal aldersgrænse 🙂

Skal jeg i bad før eller efter en behandling?

Nej, det er ikke nødvendigt at gå i bad før eller efter en cryobehandling, og du kan også beholde makeuppen på, så du efter behandlingen kan fortsætte din dag, hvor du slap med fornyet energi.

Hvad skal jeg forvente efter en behandling?

Effekten af cryoterapi er forskellig fra person til person og kommer også an på hvilke resultater du ønsker at opnå. Mange vil opleve en mærkbar forskel umiddelbart efter første behandling. Nogle vil opleve et energiboost og ro til at sove om natten, mens andre oplever smertelindring eller en generel følelse af velvære i kroppen.

Hvor mange behandlinger anbefaler I?

Antallet og effekten af behandlinger er forskellig fra person til person. Generelt anbefaler vi 2-3 behandlinger om ugen (hver 2.-3. dag) for at opnå den største effekt.

Mange vil opleve en mærkbar forskel umiddelbart efter første behandling, men vi anbefaler, at du prøver cryoterapi 3-4 gange med 2-4 dages mellemrum for at se, om du mærker en effekt.

Hvis du ønsker mere personlig vejledning er du velkommen til at skrive til os på  reception@klinikgenstart.dk eller ringe til os på tlf: +45 93 93 78 01.

Kombinations­behandling
– Infrarød Saltsauna og Cryo

Må jeg tage en ven/veninde med i enten sauna eller cryokammer?

Ja, du må altid tage en ven/veninde med i sauna og cryo. Der kan være 3 personer i sauna (vi anbefaler dog kun at være 2) og 2 personer i vores cryokammer samtidig. Det koster kun 200 kr ekstra at have en ven/veninde med.

Hvad skal jeg have på/med, når jeg skal i sauna og cryokammer?

Du bestemmer selv, hvor meget/hvor lidt tøj du har på i saunaen. Du må gerne medbringe din egen drikkedunk og vi anbefaler, at du tager et sæt tørt undertøj/badetøj med, hvis du har brugt det i sauna. Resten sørger vi for.

Hvordan foregår en behandling?

Du vil få udleveret en kurv med et saunakit bestående af håndklæde, badekåbe, stofklud, badetøfler og vand. Når vi har startet saunaen, lukker du døren og afklæder dig. Du har mulighed for at låse døren, Din behandling i saunaen varer 30 minutter. Efter badet ifører du dig dit cryokit og tager alle dine ejendele med dig til cryokammeret, hvor du får udleveret handsker, mundbind og pandebånd. Herefter kommer du ind i cryokammeret i 3 minutter. En af vores medarbejdere vil under hele behandlingen være i rummet og sørge for din komfort. Efter behandlingen står der en kollagendrik klar til dig i venteværelset.

Kompressionsbukser

Hvad skal jeg have på i kompressionsbukser?

Kom i normalt tøj, men vi anbefaler, at du tager bløde bukser eller shorts på. Denim og andre hårde materialer kan være ubehageligt.

Åndedrætsworkshops

Hvad skal jeg have på til en åndedrætsworkshop?

Kom i normalt tøj, og husk undertøj/badetøj til cryo. Du kan evt. medbringe et tæppe og en pude til workshoppen. Resten sørger vi for.

Hvor mange deltagere er der til en åndedrætsworkshop?

Der vil typisk være 8 deltagere til en åndedrætsworkshop.

Jeg har særlige kostrestriktioner eller allergier

Hvis du har særlige kostrestriktioner eller allergier, så kontakt os venligst senest 48 timer forud for åndedrætsworkshoppen, så vi kan tilpasse forplejningen.