Online booking

kampagne tilbud

 

Trænger du til at gøre din krop klar til vinteren og mørket – så har vi et par muligheder til dig her. 

Få varmen og den indre glød i vores infrarøde sauna – med saltterapi. Du bliver afstresset, får sommeren tilbage i kroppen og plejer samtidig din hud.

Eller savner du endorphin-boostet fra vores helkrops cryokammer – og du kan endda tage en ven/veninde med ind i kammeret samtidig.

Tilbudene kan kun benyttes første gang, du booker hos os.s

 

 

kryoterapi i cryo kammer i Værløse, Nordsjælland

 

Det er videnskabeligt bevist, at den korte eksponering i et cryokammer kan medføre en række fordele, herunder.

R

Mindre stress

Mindre stress: Stress er kendt for at være forbundet med en inflammatorisk respons i kroppen. Cryoterapi kan bidrage til at reducere denne inflammation og dermed også få kroppen til at reagere mindre voldsomt på stressfaktorer.

R

Boost af din kollagenproduktion (mindre appelsinhud)

Cryoterapi stimulerer kroppens naturlige produktion af kollagen, hvilket kan bidrage til en sundere og mere elastisk hud, stramning af hudens overflade og mindsket hævelse, resulterende i et mere ungdommeligt udseende.

R

Øget produktion af noradrenalin (bedre humør)

Cryoterapi hjælper med at stimulere frigivelsen af endorfiner og noradrenalin som er forbundet med positive følelser og en øget følelse af vågenhed og energi, hvilket også kan bidrage til en reduktion af stress og angst.

R

Bedre søvn (og mindre tankemylder)

Efter cryoterapi vil mange opleve en følelse af ro og afslapning på grund af den afkøling, der har fundet sted. Denne følelse af ro kan også bidrage til at reducere stress.

R

Bedre forbrænding af kalorier (og vægttab)

Kortvarig eksponering for kulde kan øge stofskiftet og forbrændingen af kalorier (aktivering af brunt fedt), hvilket kan hjælpe med vægttab.

R

Smertelindring

Ved at nedsætte kroppens inflammationsniveau, som også f.eks. gigtpatienter oplever ved brug af medicin. Kuldepåvirkning kan hjælpe med at mindske inflammation og hævelse ved at begrænse blodgennemstrømningen til det berørte område.